Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ahogy előre várható volt, nem hozott gólparádét a dánok elleni edzőmeccsünk, de mi eggyel több gólt lőttünk, mint ők, konkrétan egyet, így nyertünk. A meccsről valószínűleg mindennél többet árul el a kapusok védési statisztikája: Schwarzernek kétszer kellett védenie, Andersennek is kétszer kellett volna, de a 71. percben nem sikerült, a gólunkat egy jobboldali támadás végén Kennedy szerezte. Az adatokból úgy tűnik, olyan parádés focigyilkolászás ment a pályán, amitől Mourinho is megnyalná mind a tíz trófeáját.

A kezdő tizenegyünk névsora az alábbi volt: Schwarzer, Neill, C Moore, Cahill, Culina, Wilkshire, Kennedy, Chipperfield, Grella, Garcia, Bresciano; csereként beállt Beauchamp, Holman, Jedinak, Valeri, Carney és Vidosic. Vagyis a Kewell-fegyvert nem vetettük be, csak fenyegetőztünk vele; az pedig sejthető volt, hogy Brett Emerton nem fog játszani.

A meccs statisztikái: az ausztrál csapat hétszer lőtt, a dán ötször, a kaput háromszor, illetve kétszer találták el. A dánok nyolc, a soccerook három szögletet rúgtak, a labdabirtoklás viszont 54-46 Cahillék javára. A dánokat hétszer futtatta lesre a brilliáns ausztrál védelem, miközben a szokásos módon, visszavontan és visszafogottan játszó csatárainkat egyszer sem állította le a partjelző (a két lenti meccsfotók a 442 ausztrál kiadásából származik).

A meccs tudósítása szerint (angolul) már az ötvenedik másodpercben volt egy szolid ausztrál helyzet egy szabadrúgás után, a következő percekben viszont a dánoknak volt egy veszélyes szabadrúgása és egy kisebb helyzete. A tudósítás alapján úgy tűnik, picivel aktívabbak voltak az első félidőben – főleg annak végén – a dánok, a másodikban viszont, szintén főként annak második részében, és különösen a gól után, jobbak voltak az ausztrálok.

Hogy a statisztikusoknak is kedvére legyünk: ez volt a második ausztrál-dán meccs, az elsőt 2007-ben a dánok nyerték 3-1-re, most sikerült a visszavágás. A fiúk az ötödiki, USA elleni meccsig pihenhetnek, Verbeek kapitánynak viszont ma még lesz egy kis dolga: estig ki kell jelölnie a 23-as világbajnoki keretet.

1 komment

Címkék: győzelem dánia felkészülési meccs ausztrál foci

A bejegyzés trackback címe:

https://socceroos.blog.hu/api/trackback/id/tr742048158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csabsz13 · http://www.fcstpauli.com 2010.06.04. 16:07:04

a németek ellen 10szer ennyi dolga lesz az ausztrál kapusnak! és biztos megnézi majd maga mögött is a hálót 1szer-2szer:)
süti beállítások módosítása