Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Harminckét ország, harminckét (fél)meztelen lány: a vébé közeledtével a netet ellepik a szépséges, általában igencsak alulöltözött szurkolólányok, itt például 32 fotós galériával készülnek a jövő heti nyitányra, a lányokból minden fociblogunkra jut. A modellek között szépek és csúnyák egyaránt vannak, nem meglepő módon az egyik legszebb az ausztrál (vagyis a szexi szurkolóinkat bemutató videó alapján egy kicsit azért mégis meglepő, a focistalányok képei alapján viszont tényleg nem az).

 

Más dolog, hogy ez az ausztrál lány egy kicsit ismerősnek tűnhet a szépnek mondott  magyar lányokat ismerő olvasónak. Konkrétan is a "mi köze Kocsis Orsi imádnivaló csöcsbimbajának a kengurukhoz?" kérdéssel kaptuk a fotót tartalmazó linket. Nos, a bájos szurkoló tényleg hasonlít a 2005-ös playmate-választást közönségdíjasaként ismertté vált, majd valamelyik férfimagazin címlapján – és gondolom, belsejében is – pózoló Kocsis Orsolyára, legalábbis ha megnézzük ezt a közepesen felnőtt tartalmú fotót (és persze feltételezzük, hogy ez a hölgy tényleg ő):

 

Mi, itt a Föld túlsó oldalán, fejjel lefelé lógva azonban még így is egy kicsit bizonytalanok vagyunk. Nem tudjuk eldönteni, hogy egy ausztrál lány hasonlít-e a magyar Kocsis Orsolyára – akit rendkívül gátlásos lánynak mondanak, és aki már korábban is került olyan helyzetbe, hogy valaki, aki történetesen pornóvideózott, nagyon hasonlított rá –, vagy a magyar Orsi hasonlít-e az ausztrál lányra, netán a magyar Kocsis Orsi mellei ausztrálok-e, de még abban sem vagyunk biztosak, hogy egyáltalán, hogy is néz ki tényleg a magyar Orsi (abban viszont nem látunk kivetnivalót, hogy magyar lány legyen az ausztrál főszurker, hiszen mégis csak él arrafelé ötven-hatvanezer magyar, így a vébé résztvevői közül Szlovákia után, az USA-val holtversenyben Ausztrália a vébérésztvevők közül a legmagyarabb ország). Ami biztos: a tavaly nyári címlapfotó (plusz fotosop) szerint így. És Ön szerint, Drága Olvasó: ausztrál-e Orsi vagy sem?

 

9 komment

Címkék: fotó szurkolók ausztrál foci kocsis orsolya

A bejegyzés trackback címe:

https://socceroos.blog.hu/api/trackback/id/tr82055639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magóg napján (törölt) 2010.06.04. 13:29:16

Egyértelmű, ha nem látod vak vagy.

Egyetlen versenyképes exportcikkünk a töffös suna.

R. Daneel Olivaw 2010.06.04. 14:35:57

.... ennek a szerencsétlen Ausztráliának nincs egyetlen valamirevaló saját sunettije, tőlünk kell kölcsönözni? Tény, hogy pinagyhatalom vagyunk, de azért ... :)

zolika78 2010.06.04. 14:42:55

Nem csak az ausztrál nem helybeli.
Az algériai a cseh Nella.
A holland a német Evi.
Az észak-koreai is magyar.
A koreai a francia Patricia.

radiris 2010.06.04. 15:40:39

@megapöpi:

Hát a csípőcsontja nem átlagos. Kábé akkora, mint egy tevéé. Azon a képen jól látszik, ahol széken ül.

arconfosom 2010.06.04. 15:58:44

CKM broító = Photoshop fail

Csúnyán elkk rták a seg gét a pixelbarkácsok

rizla 2010.06.04. 18:49:00

kocsis orsi _újratöltve_?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.05. 12:13:46

@megapöpi: @radiris: Ilyenkor őszintén elgondolkodom, hogy vajon van egy nemzetközi fikaszervezet, amelynek fizetett ügynökei vannak és a hirtelen agyvérzéssel - melyet ők okoznak - akarják kipusztítani a világot?
Vagy irigykedő hölgyek vagytok, persze ez sincs kizárva.
süti beállítások módosítása