Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kedveskedtünk már a férfiaknak elbűvülő pucér labdabűvülő lányainkkal, teszteltük ízlésüket szexisnek mondott szurkolóinkkal, valamint az ausztrálosított Kocsis Orsi kebleivel. Nos, itt az idő, hogy a nőkre is gondoljunk.

Tim Cahill az ausztrál válogatott egyik legjobb játékosa, amikor Kewell éppen sérült, akkor a legjobb. Vagy azt is mondhatnánk, hogy csak azokban a rövid időszakokban nem a legjobb, amikor Kewell épp nem sérült. Ereiben az angol és ír mellett szamoai vér is csörgedezik, ahogy mondani szokás, és ez látszik is rajta. Élelmedett brit hölgyek, amikor kifizetik a Fiji-szigetek éves GDP-jének megfelelő árú "relaxációs programjukat" december végére, január elejére valami délszaki tengerre, vélhetően arról ábrándoznak, hogy ilyesféle fiúk, férfiak fogják őket életre szóló szerelmükkel kényeztetni két héten át.

Tim Cahillről egyébként azt érdemes tudni, hogy szereti a tetoválást, ami szintén látszik rajta. Egyébként pedig az Evertonban játszik, a beceneve Shoot, negyvenszeres válogatott, a socceroos színeiben húsz gólt lőtt, 31 éves - ezek nem látszanak rajta. A születésnapja december 6-án van, és tavaly óta az ausztráliai Wollongongban ifiakadémiát működtet a helyi rendőrséggel és közösségi klubbal karöltve (a város egy köpésre van Sydneytől, egyetemén több mint húszezren tanulnak).

2 komment

Címkék: fotó tim cahill

A bejegyzés trackback címe:

https://socceroos.blog.hu/api/trackback/id/tr122062677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása