Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az Új-Zéland elleni kemény, ám győztes meccs után a fiúk repülőre szálltak, és – elsőként a világbajnokság résztvevői közül – tegnap már meg is érkeztek Dél-Afrikába. A gép szerda este szállt le a johannesburgi repülőtéren. Az eseményről megjelent hírek szerint a csapat egyetlen tagja sem nyilatkozott, mielőtt a fiúk felszálltak volna az őket az északi kertvárosba, Sandtonba szállító buszra.

A csapat eredetileg 30 fős keretét Pim Verbeek szövetségi kapitány csupán 28 fősre bővítette, ők mindannyian elutaztak. Vagyis csak itt, a vébé helyszínén derül ki, mely öt játékos nem maradhat a június elsejéig kötelező keretszűkítéskor. Noha ez azzal a veszéllyel jár, hogy a csapaton belül klikkek alakulnak ki, Verbeek kapitány láthatóan nem tart a csapatszellem esésétől.

A döntés egyébként azért is furcsa, mert a csapat addig már nem játszik meccset: a következő felkészülési találkozó a dánokkal éppen június elsején lesz, ausztrál idő szerint 22.30-kor, ami, ha jól számolunk, Dél-Afrikában 14.30-nak, magyar idő szerint pedig 13.30-nak szintén fél háromnak felel meg (és lesz még egy felkészülési meccsünk, 5-én az USA-val játsszunk). A helyszíni meccsforma tehát már nem befolyásolhatja Verbeek választását, de ezen nemigen lepődtünk meg: az argentinok és a franciák után a mi kapitányunk a mezőny egyik leggyengébbje.

Szerencse, hogy a pályára lépő tizenegyünk olyan remek, hogy Verbeek nélkül is boldogul. Még akkor is, ha történetesen a legnehezebb csoportba kerültünik. De erről majd legközelebb

1 komment

Címkék: usa hír dánia dél afrika felkészülési meccs vb2010 ausztrál foci

A bejegyzés trackback címe:

https://socceroos.blog.hu/api/trackback/id/tr632035480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Belabacsi76 2010.05.28. 01:31:00

Del Afrikaban ugyanannyi az ido mint most central europaban, igy Magyarorszag is(legalabbis Jo'burgban tuti annyi) mivel itt nincs nyari idoszamitas (hiszen tel van).
süti beállítások módosítása