Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az ausztrálok a végletek emberei: elsőként érkeztek Dél-Afrikába, viszont utolsóként adják le a végleges, 23 fős keretet. Pim Verbeek szövetségi kapitányt láthatóan nem izgatta, hogy június 1-jéig meg kellett volna ezt tenni, sem a FIFA, sem az ausztrál szövetség honlapján nincs még meg a világbajnokságon résztvevők névsora, és a Daily Telegraph ausztrál kiadása is azt írja, a socceroos az egyetlen, aminek nincs kerete. Hogy Verbeek ekkora taktikus-e, netán Emerton vagy Kewell sérülése miatt nem véglegesített, egyelőre nem tudjuk, de kicsit már aggódunk.

Addig is, míg el nem dől, kik indulhatnak harcba a németek, szerbek és ghánaiak legyőzéséért, gondűzőnek itt egy van két kis videó a keddi, történelmi dánverésről. Az első a meccs némileg hosszabb összefoglalója kapitányi értékelésekkel, a másodikon csak a történelmi győzelmet jelentő gól látható.

2 komment

Címkék: videó keret vb2010 ausztrál foci pim verbeek

A bejegyzés trackback címe:

https://socceroos.blog.hu/api/trackback/id/tr932050098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FaberK_ 2010.06.02. 11:44:49

Csatlakozz az ausztrál csapathoz az index fórum Foci VB 2010 Góltotó topikjában ( forum.index.hu/Article/showArticle?t=9110465 )
Az alap tippjáték mellett a kialakult csapatokkal lejátszuk a magunk foci VB-jét. Részletek a topikban!

Žďárský 2010.06.02. 17:06:41

Én valahol azt olvastam, hogy leadták az ausszik a keretet, de titkosítva (!!!). Nem tudom igaz-e, s ha igen, akkor mikor lesz nyilvános a névsor. Vagy esetleg a pályára is símaszkban mennek ki majd...?
süti beállítások módosítása