Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az ausztrál csapat az utolsó perces gólok csapata – emlékezhetünk, négy éve a japánok ellen a 84. percig vesztésre álltunk, aztán az olaszok a 95. percben ütöttek ki minket –, és Pim Verbeek is akklimatizálódott már annyira, hogy a kerethirdetést is elhúzza. De végül kiderült, kik maradnak. Meglepetés nincs, akik hazautaznak, talán nem is pakolták ki minden cuccukat a bőrönből. A 23-as vébékeret:

Kapusok: Mark Schwarzer (Fulham), Brad Jones (Middlesbrough), Adam Federici (Reading)
Hátvédek: Craig Moore (klub nélküli), Lucas Neill (Galatasaray), Luke Wilkshire (Dinamo Moszkva), Scott Chipperfield (Basel), David Carney (Twente), Mark Milligan (JEF United), Michael Beauchamp (Melbourne Heart)
Középpályások: Tim Cahill (Everton), Brett Emerton (Blackburn), Mark Bresciano (Palermo), Vince Grella (Blackburn), Brett Holman (AZ), Carl Valeri (Sassuolo), Mile Jedinak (Antalyaspor), Richard Garcia (Hull City), Jason Culina (Gold Coast United)
Csatárok: Harry Kewell (Galatasaray), Joshua Kennedy (Nagoya Grampus),  Dario Vidosic (Nürnberg), Nikita Rukavytsya (Twente)

Hazamegy tehát a két fiatal, James Holland és Tommy Oar, nem meglepő módon a bőséges felhozatalból két védő, S. Lowry és R. Williams, valamint a negyedik kapus, Galekovic. A 23-as keret legfiatalabbja így a 22 éves ukrán születésű csatár, Nikita Rukavytsya lett.

Szólj hozzá!

Címkék: keret vb2010 ausztrál foci

A bejegyzés trackback címe:

https://socceroos.blog.hu/api/trackback/id/tr102050609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása