Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szombaton az amerikaiakkal játssza a socceroos az utolsó felkészülési meccsét a világbajnokság előtt. Fél háromkor kezdünk Johannesburgban, a Ruimsig stadionban, ez a vébé előtti egyetlen meccs, ahol a végleges 23 világbajnoki résztvevőből válogathat Pim Verbeek. Az amerikaiak a legutóbbi felkészülési meccsükön, május 30-án, még otthon, 2-1-re verték a törököket, előtte négy nappal 4-2-re kikaptak a csehektől. Mi legutóbb a dánokat vertük, már itt, Dél-Afrikában, 1-0-ra.

Az amerikaiakkal sem játszottunk eddig túl gyakran, bár gyakrabban, mint a dánokkal. Ha hinni lehet az ausztrál szövetség statisztikájának, egy győzelem, két vereség és egy döntetlen a mérleg, tehát egyenlíthetünk, ha nyerünk. Egyetlen győzelmünk 1992-ben volt, értékét növeli - szerintem legalábbis -, hogy a világrekorder Bora Milutinovics vezette USA-t vertük 1-0-ra. Íme, annak a tizennyolc évvel ezelőtti győzelemnek - te jó ég, akik akkor születtek, mostanság érettségiznek - az összefoglalója:

Szólj hozzá!

Címkék: usa videó felkészülési meccs ausztrál foci

A bejegyzés trackback címe:

https://socceroos.blog.hu/api/trackback/id/tr572057563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása