Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szombaton megszakadt a hétmeccses veretlenségi sorozatunk, az amerikaiak 3-1-re legyőztek minket az utolsó felkészülési meccsen. Az elkoptatott színházi közhely bölcsességében reménykedjünk, miszerint ha rossz a főpróba, jó lesz az előadás. Szóval inkább most legyen vége egy hétmeccsesnek – és kezdődjék egy másik akárhány meccses –, mint a németek ellen egy nyolcmeccsesnek.

Az amcsik sajnos már a negyedik percben vezettek Buddle góljával, aki a 31. percben újra megszerezte nekik a vezetést – a két gólja között ugyanis Tim Cahill a 19.-ben kiegyenlített. A meccs végén aztán, hiába szoktunk hozzá ahhoz, hogy az utolsó percekben mi lövünk gólokat, ezúttal kaptunk, a 90+4. percben Gomez góljával lett egyértelmű az amerikaiak győzelme. A meccs tudósítása és statisztikái szerint többet lőttünk, de bénábban, mint az amerikaiak, és sem a nyolc szögletünk, sem az 58 százalékos labdabirtokulásunk nem ért túl sokat. Szűk kétperces meccsösszefoglaló itt:

1 komment

Címkék: usa videó felkészülési meccs vb2010 ausztrál foci

A bejegyzés trackback címe:

https://socceroos.blog.hu/api/trackback/id/tr162062347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csavarhuzo77 · http://csavarhuzo.blog.hu 2010.06.07. 11:15:35

azért mi szurkolunk a szomszédnak! :)
süti beállítások módosítása