Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fiának súlyos betegsége miatt nem tér vissza a világbajnokságra készülő ausztrál labdarúgó-válogatott dél-afrikai edzőtáborába a kapus Brad Jones – adta hírül az MTI. A Middlesbrough játékosa szombaton utazott el Franciaországba a családjához. Fia, a négyéves Luca leukémiás.

"Öt hétig tart a gyógykezelés, és itt szeretnék lenni vele, ameddig csak lehet - nyilatkozta szerdán a 28 éves hálóőr. - Keményen dolgoztam, hogy bekerüljek a keretbe, de ez a szörnyű hír mindent más megvilágításba helyezett." Jones helyett az Adelaide Unitedet erősítő, ugyancsak 28 esztendős Eugene Galekovic lesz a nemzeti csapat harmadik számú kapusa. Videó Galekovicról:

 

Az ausztrálok vasárnap kezdik a vb-t, és először a németekkel találkoznak. Ebben a csoportban szerepel még a szerb és a ghánai együttes is.

5 komment

Címkék: vb2010 ausztrál foci brad jones eugene galekovic

A bejegyzés trackback címe:

https://socceroos.blog.hu/api/trackback/id/tr492068451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maydayray 2010.06.09. 12:56:42

a kissrácnak jobbulást, a családnak kitartást.

Leonce 2010.06.09. 13:52:56

Helyes döntés, remélem a csapat is egyetért vele és támogatják őt.

TsZ · http://kalandtura.blog.hu 2010.06.09. 14:34:10

Nagy respect Brad Jonesnak!

Eddig is kedveltem a viszonylag esélytelenebb csapatokat, most is figyelemmel fogom kísérni az ausztrálokat! Is.

al Dajjal 2010.06.09. 15:12:10

Harmadik számú kapusról lévén szó, nem hiszem, hogy komolyan meg fog látszani a hiánya a csapat teljesítményén. Valószínűleg amúgy is csak az élményt és a "kerettagságot" mondhatta volna magáénak. Tökéletes döntés ilyen helyzetben.
süti beállítások módosítása