Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A hétvégén kétszer is leégtem a strandon, de ez semmi ahhoz képest, ahogy Cahillék jártak a németek ellen. Vagyis Cahill már nem is, őt 56 perc után kiállították, látszólag joggal, elég keményen beleszállt Podolskiba, de ha ez a kis szláv teuton tudná, Cahill szamoa ősei hogyan intézték el a sérelmeiket, örülne, hogy nem ették meg.

Nem úgy, mint minket a németek, mármint képletesen persze. Mondhatnánk, hogy ha az a helyzet bemegy az első percben, vagy ha azt a tizenegyest megadják, de kár lenne. Ha Anton End(h) lenne a nevem, már írnám a Miért beteg az ausztrál futballt, és remélem, a melbourne-i lapok már holnap fejtegetni kezdik, hogy túl sok tésztát ettek a fiúk, és némelyek kimaradtak a meccs előtt. Aztán persze felemlegethetnénk, hogy egy brazil és két lengyel gól mellett csak egy németet kaptunk, de a vége mégis csak az, hogy négy-null oda, ráadásul, ahogy mondani szok avatott sportújságírói körökben, teljesen megérdemelten.

Persze még nincs veszve semmi, Ghána most elbizakodott lesz, behúzzuk a három pontot, aztán az utolsó fordulóban a szerbeknek már úgyis mindegy lesz, bocs, Surda, azzal a győzelemmel ott lehetünk a második helyen.

4 komment

Címkék: ausztrál foci

A bejegyzés trackback címe:

https://socceroos.blog.hu/api/trackback/id/tr602079498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fraki 2010.06.13. 23:07:15

Hol van a német blog? Sehol egy link!

fraki 2010.06.13. 23:12:14

Jó, hülye vagyok.

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2010.06.14. 11:10:41

@fraki: Ühümm. Nem vitatéma:)

Amúgy szurkolok nektek, hogy továbbmenjetek :)
süti beállítások módosítása