Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vasárnap este a német válogatott nagyon legyőzte Ausztráliát, nincs mit szépíteni ezen. A játékunk ötlettelen volt, mint Kylie Minogue számai, de legalább olyan erőszakos, mint Mel Gibson életműve, szóval rosszabb volt ez az este, mint a McLeod lányai, pedig annál rosszabbat ritkán lát az ember. Szerencsére viszont nemcsak Dél-Afrikában, hanem Berlinben is volt egy ausztrál-német meccs, nem is akármilyen.

A vébémeccs előtt ugyanis a derék németek, kedvcsinálóként, testfestett pornósztárokat eresztettek egymásra és egy focilabdára. A német Bild bulvárlap beszámolója szerint tizenkét lány testére kerültek az ausztrál és a német mezeket idéző színek, a hölgyek – köztük Dolly Buster, az egy Big Brotherben feltűnt Lilly Love, a négy pornódíjjal kitüntett Vivian Schmitt és a mezőny mellben legerősebb tagja, Annina Ucatis – a beszámolók szerint lelkesen, ám nem túl hozzáértően kergették a labdát a fehér homokos folyóparti pályán.

Hogy mi volt az eredmény? Kit érdekel. (Egyébként is, rosszabb aligha lehetett, mint az esti meccsen.) Vizuális típusok galériát a fenti fotóra kattintva találnak. A lustábbak kedvéért szívesen beágyaztam volna egy videót is ide, de az nem hagyta magát, így azt itt tekinthetik meg.

5 komment

Címkék: videó németország női foci

A bejegyzés trackback címe:

https://socceroos.blog.hu/api/trackback/id/tr852080543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maydayray 2010.06.14. 13:14:20

borzalmas. a videó jobb is, hogy nincs beágyazva.

paráznabillegető 2010.06.14. 13:21:12

én csak az auszikat sunnáznám!

nyafnyaff 2010.06.14. 14:38:54

A 4. még jó, de a többi....
40 felett ismerek nőket akik mellett ezek nyanyák, lóg a mellük, vagy sziló

Thresher 2010.06.14. 14:51:28

Vivian Schmitt nagyon like!
süti beállítások módosítása