Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fél háromkor kezdődik az Ausztrália-Dánia meccs. Eddig egyszer játszottunk egymással, 2007 februárjában 3-1-re a dánok nyertek. Van tehát miért visszavágni, bár valószínűleg ennek a meccsnek az eredménye csak a statisztikusoknak fontos, Verbeek mesternek inkább az, hogy kitalálja a meccs végére, melyik 23 játékos maradjon Dél-Afrikában.

Ők az öt idei felkészülési meccsükből négyet megnyertek (januárban 3-1 a lengyelek, 5-1 Szingapúr, 3-0 Thaiföld ellen, májusban pedig Szenegált verték 2-0-ra), és csak egyszer, márciusban az osztrákoktól kaptak ki 2-1-re. Mi veretlenül hoztuk az utóbbi öt meccset, amiből csak három volt idén (2-1 Új-Zéland ellen a múlt héten, 1-0 Indonézia ellen márciusban és 2-2 Kuvaittal januárban), tavaly októberben és novemberben pedig Omán vertük 2-1-re és 1-0-ra.

Szóval komoly ellenfelekkel egyszer-egyszer játszott a két csapat, a komolytalanokkal egyikünknek sem volt igazán gondja. A dánok mellett szól... hát más nemigen, mint hogy van egy remek blogjuk, hiszen megsérült a szenegáliak elleni meccsen az egyik legígéretesebb védőjük, emellett mi régebben megjöttünk Dél-Afrikában, tehát talán jobban megszokták a körülményeket a fiúk. És még: a dánok hasonlóan unalmas focit játszanak mint mi, de ebben azért mi vagyunk a császárok, és még: a dánok kikaptak még a magyaroktól is. Ráadásul ismét felépült Harry Kewell, aki, ha nem sérül le a szokásos 25-30 perc alatt, akkor eldöntheti a meccset. Bár neki nemigen kell hajtania, hogy a szűkebb keretben maradjon, a 28-as bővebben is csak 3 csatár van vele együtt.

Brett Emerton viszont most még valószínűleg nem lép pályára, csak az USA elleni szombati meccsen, mondta Verbeek, aki ezzel elárulta, hogy a Blackburn 31 éves középpályása is hosszabb időt tölthet el a johannesburgi szálláson. Igaz, Emerton már csak azért is hiányozni fog, mert a 2007-es meccsen ő lőtte az egy szem kis gólunkat, ezt ni (nem túl jó, de jobbat nem találtam):

Szólj hozzá!

Címkék: felkészülési meccs vb2010 ausztrál foci

A bejegyzés trackback címe:

https://socceroos.blog.hu/api/trackback/id/tr352047824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása